SAMSUN / ÇARŞAMBA - Kocatepe İlkokulu

Nis

Okulumuzda 2/A sınıfı öğrencilerinin oluşturduğu ''KÜLTÜREL MİRAS'' konulu sergi etkinliği gerçekleştirilmiştir. Verimli ve keyifli bir şekilde gerçekleşen etkinliğe okul müdürümüz Sn. Güner AKSU katılım sağlamıştır.

Değerli öğretmenimiz Hilal AYAR' a ve sevgili öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Nis

Okulumuz tarafından Çarşamba Belediyesi'ne ziyaret gerçekleştirilmiştir. Ziyarete okul müdürümüz Sn. Güner AKSU, müdür yardımcımız Sn. Muhammet Yasin SEVEN, değerli öğretmenimiz Rahim AYDIN ve sevgili öğrencimiz Sare Zümra KÖKSAL katılmışlardır.

Başkanlık makamında ağırlayan Belediye Başkanı Sn. Hüseyin DÜNDAR' a öğrencimiz çiçek takdim etmiştir. Akabinde müdürümüz Sn. AKSU  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı'na  ev sahibi olarak davetiye vermiştir. Öğrencimiz ile yakından ilgilenen Sn. Başkan sohbet edip ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirmiş, teşekkür etmiştir. Sonrasında hatıra fotoğrafı çekinilmiştir.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla okul müdürümüz Sn. Güner AKSU, değerli öğretmenimiz Mecit CAN ve sevgili öğrencisi Işıl Defne KELEŞ;

Kaymakamımız Sn. Doç. Dr. Şükrü YILDIRIM'ı makamında ziyaret etmişler ve çiçek takdimi yapmışlardır.

Bir dizi sohbet edildikten sonra Sayın Kaymakamımız makam koltuğunu temsili olarak Işıl Defne KELEŞ'e devretmiştir. Teşekkür konuşması yapan öğrencimiz ilgili birim amirleri ile asayiş ile ilgili soru cevap yapmıştır.

Öğrencimiz heyecan ve mutlu duygularla makamı Sayın Kaymakamımıza geri devir etmiş ve toplu olarak hatıra fotoğrafı çekinilmiştir.

Okulumuz 4/E sınıfı öğrencileri ve değerli öğretmenleri Celal Kemal ŞAHİN;

''Dört Ayaklı Dostlarımız'' isimli SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ çerçevesindeki toplum hizmeti çalışması kapsamında okul çevresine sokak hayvanları için mama ve su kapları yerleştirmişler ve belirli aralıklarla kontrol ve takviye yapmışlardır.

Sevgili öğrencilerimize ve değerli öğretmenimize teşekkür ederiz.

Nis

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu okul müdürü Sn. Ali İŞYAPAN okul müdürümüz Sn. Güner AKSU'yu ziyaret etmişlerdir.

Müdürümüz ile sohbet eden Sn. İŞYAPAN müdürümüz ile eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alışverişi yapmışlardır. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu söyleyen müdürümüz Sn. AKSU teşekkürlerini iletmişlerdir.

Nis

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Mustafa ÖZDEMİR okulumuzu ziyaret etmiştir. Beraberindeki Şube Müdürümüz Sn. Yusuf TANRIÖVEN ile sınıfları gezen Milli Eğitim Müdürümüz öğrencilerimiz ile sohbet etmiş akabinde onlarla soru cevap yapmışlardır. Ziyaret sürecinde öğrencilerimiz ile yakından ilgilenenen Sn. Müdürümüz sonrasında öğretmenler odasında öğretmenlerimiz ile bir araya gelmişlerdir.

Mrt

''Gülümseyen Kitap Projesi'' kapsamında Çarşamba Halkbank Şubesi okulumuza kitap bağışında bulunmuştur.

Kitap okuma alışkanlığının yaygınlaştırılması ve güçlendirilmesi temelinde sosyal katılımcılığın da geliştirilmesi için hayata geçirilen proje ile evlerdeki okunmuş veya okunmayan, atıl bekleyen kitaplar potansiyel yeni okuyucularla yani öğrencilerimiz ile buluşturulmuş oldu.

Okul Müdürümüz Sn. Güner AKSU; bu anlamlı projeye girişimde bulunan değerli öğretmenimiz Hilal AYAR'a ve Halkbank yetkililerine teşekkür etmişlerdir.

*** Okumadan Geçen Bir Gün Yitirilmiş Bir Gündür ***

''Büyüğümüze Saygı'' adı altında;

4/E sınıf öğretmeni Celal Kemal ŞAHİN'in danışmanlığını yaptığı Sosyal Sorumluluk Programı kapsamında Çarşamba Huzurevi ziyaret edilmiştir.

Mrt

Okulumuz öğrencileri ve değerli öğretmenimiz Şükrü EKİCİOĞLU, gezi kapsamında ''Orta Mahalle Muhtarlığını'' ziyaret etmişlerdir. Verimli geçen etkinlikte öğrencilerimiz;

Okulumuzun mahallesi olan orta mahallenin muhtarının kim olduğunu, muhtarların ne iş yaptığını, hangi durumlarda muhtar ile iletişime geçilmesi gerektiğini öğrenmişlerdir.

Öğrencilerimiz ile sohbet eden Orta Mahalle Muhtarı Sn. Fatih PARLADI akabinde öğrencilerimize ikramda bulunmuştur.

Bu güzel etkinlik için değerli öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü'müzün başlattığı ''OKUSAM PROJESİ'' kapsamında 3/A sınıfımız kitap sunumu yapmıştır. Verimli bir gün geçirilmesine katkılarından dolayı değerli öğretmenimiz Güler EROL'a teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz öğrencileri çocuk tiyatrosunu ilgiyle izlemişlerdir. Tiyatro; olaylara farklı bir açıdan bakabilme becerisi kazandırır. Estetik algıyı geliştirir, sanata olan ilgiyi arttırır. Gösteri için emeği geçen başta velilerimiz olmak üzere okul müdürümüz Sn. Güner AKSU'ya, müdür yardımcımız Sn. Selma BAYRAK'a ve çok değerli sınıf öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü  dolayısıyla okulumuzda tören düzenlendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Okul Müdürümüz Sn. Güner AKSU, '' Milletimizin tarih boyunca kazandığı en şanlı zaferlerden biri olan Çanakkale Zaferi, tarihten silinmek istenen bir milletin, bütün yokluk ve imkansızlıklara rağmen, vatanını canı pahasına nasıl savunduğunu gösteren emsalsiz bir kahramanlıktır. Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu toprakları bize mukaddes bir vatan kılan tüm şehitlerimiz ile gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyorum. '' mesajını öğrenci ve öğretmenlerimiz ile paylaşmıştır.

Akabinde öğrencilerimiz hazırladıkları Çanakkale Gösterisini sergilemişlerdir.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinin kişisel becerilerini ve düşünme tekniklerini geliştirmeleri için okulumuz bünyesine değişik türde zekâ oyunları setleri dahil edilmeiştir. Emeği geçenlere teşekkür eder, öğrencilerimize hayırlı olmasını dileriz.

Mrt

Milli şairimiz Mehmet Âkif ERSOY'un ölümsüz eseri ve milletimizin bağımsızlık simgelerinden olan İstiklâl Marşımızın kabulünün 103. yıl dönümünü öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin katkılarıyla kutladık.