Kocatepe İlkokulu

,,,
ORTA MAH 45.SOK. NO12. ÇARŞAMBA / SAMSUN
Vizyon
Bilgi çağını yakalamış, sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının olduğu herkesin katıldığı demokratik eğitim ortamının oluştuğu okul olmaktır. Bilgi çağının gerektirdiği bilgi ve beceriyi kazandırabilen, teknolojik imkanları sunabilen kaliteli ve seçkin bir kurum olmak, barışa ve sevginin gücüne inanan, mutlu insanlar yetiştirmek. Öğrencileri geleceğe biz hazırlarız. Biz; Dürüst, iyi, ahlaklı, çevreye duyarlı, kendisiyle ve toplumla barışık bireyler yetiştirmek istiyoruz.
Misyon
Biz; Bütün öğrencilerimizin temiz, düzenli, disiplinli, Milli ve Manevi değerlerin bilincinde demokratik yaşamı benimsemiş, bilgili, becerili, ve özgüveni tam bireyler olarak çağının ihtiyaçlarına cevap verecek becerileri kazandırmak için varız.
Başarılar
>>2009 yılında 4 Fen lisesi, 3 Anadolu Öğretmen Lisesi, 31 Anadolu Lisesi, 5 Sağlık Meslek Lisesi, 13 Diğer Meslek Liselerini kazanmışlardır. >>2010 yılında 6 Fen lisesi, 4 Anadolu Öğretmen Lisesi, 27 Anadolu Lisesi, 3 Sağlık Meslek Lisesi, 21 Diğer Meslek Liselerini kazanmışlardır. >>2011 yılında 1 Fen lisesi, 6 Anadolu Öğretmen Lisesi, 2 Sosyal Bilimler Lisesi, 18 Anadolu Lisesi, 4 Sağlık Meslek Lisesi, 11 Diğer Meslek Liselerini kazanmışlardır
Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM
DERS BAŞLAMA SAATİ : 09:00 ÖĞLE ARASI : 12:25-13:00 DERS BİTİŞ SAATİ : 14:40
DOĞAL GAZ
karayolu ile ulaşılmaktadır
ÖZEL ARAÇLA ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
Yerleşim Yeri
İl Merkezine 36 km olup okulumuz İlçe merkezindedir. İlden her 30 dakikada bir ilçemize Belediye otobüsü çalışmaktadır.
il merkezine 35 km uzaklıkta ilçe merkezindedir