Mrt

Milli şairimiz Mehmet Âkif ERSOY'un ölümsüz eseri ve milletimizin bağımsızlık simgelerinden olan İstiklâl Marşımızın kabulünün 103. yıl dönümünü öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin katkılarıyla kutladık.

Mrt

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi öğretmenimiz Ayşe UYSAL'ın öncülüğünde mübarek Ramazan ayının anlamını ve önemini vurgulamak için "Ramazan Sokağı" etkinliği düzenlendi. Emeği geçen herkese teşekkür eder, hayırlı Ramazanlar dileriz.

Mrt

Okulumuzu ilçe milli eğitim müdürlüğünün Ali Fuat Başgil İmam Hatip Ortaokulunda düzenlediği "İstiklâl Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması"nda başarılı öğrencimiz Zeynep Mira KOÇER temsil etmiştir. Kendisine teşekkür ederiz.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü olması sebebiyle okulumuz kadın üyelerini bu anlamlı günde başta okul müdürümüz sayın Güner AKSU olmak üzere tüm Kocatepe İlkokulu ailesi olarak tebrik ettik.

Mrt

Okulumuzda öğrencilerimize yönelik olarak "Su Kaynakları ve Suyun verimli Kullanılması" konulu bilgilendirme semineri düzenlenmiiştir. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

4 Mart 2024 tarihinde okulumuzun tüm üyelerinin katılımıyla deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Şbt

Sabah sporu vücut direncini önemli ölçüde arttırır. Sabah yapılan sporun, kalp sağlığını da korumada etkili olduğu bilinmektedir. Ayrıca mutluluk hormonu olarak adlandırılan ''endorfinin'' salgılanmasını destekler.

Okul müdürümüz Sn. Güner AKSU' nun; okulumuz 2. Spor Salonunda (tatami salonunda) başlattığı sabah sporlarından kısa bir kesit. Öğrenci ve öğretmenlerimize sağlıklı, keyifli ve verimli günler dileriz.

Şbt

Ataköy Şehit Selim Akan İlkokulu-Ortaokulu okul müdürü Sn. Filiz TORAMAN okul müdürümüz Sn. Güner Aksu'yu ziyaret etmişlerdir.

Müdürümüz ile sohbet eden Sn. TORAMAN müdürümüz ile eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alışverişi yapmışlardır. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu söyleyen müdürümüz Sn. AKSU teşekkürlerini iletmişlerdir.

Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden Navruz DEMİR ve Mecit CAN, sınıflarından öğrenciler ile birlikte Samsun valimiz Sn. Orhan TAVLI' nın daveti üzerine valilik makamını ziyaret etmişlerdir. Ziyarette öğrencilerimiz ile sohbet eden Sn. TAVLI akabinde öğrencilerimize hediye vermişlerdir. Ziyarete eşlik eden Samsun İl Milli Eğitim Müdürü'müz Sn. Murat AĞAR öğretmen ve öğrencilerimiz ile yakından ilgilenerek yemek ikramında bulunmuşlardır. Öğrencilerimiz için keyifli, öğretmenlerimiz için anlamlı bir gün olmuştur.

Sn. Valimize ve Sn. Müdürümüze teşekkürlerimizi bir borç biliriz.

Şbt

Eğitimin kapsamını dört duvar ile sınırlandırmak mümkün değildir. Bu açıdan akademik çalışmaların yanı sıra kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler gibi alanlar da önem arz etmektedir.

Yüzme sporu öğrencilerimizde fiziksel bir gelişme sağladığı gibi erken yaşta yüzme öğrenerek de güvenli bir geleceğe sahip olmalarını sağlamaktadır.

Bu anlamlı projede emeği geçen üst kurumlarımıza ve değerli öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

SAMSUN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN YÜRÜTTTÜĞÜ OKUSAM PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZ REHBER ÖĞRETMENLERİ "KİTAP TERAPİ" PROJESİ GERÇEKLEŞTİRDİLER. PROJE KAPSAMINDA BERLİRLENEN KİTAPLAR ÖĞRENCİ VE VELİLERİYLE BERABER OKUNUP TAHLİL EDİLECEK VE ÖĞRENCİLERİZE, ÇOCUKLARIMIZA " DAHA FAYDALI NASIL OLABİLİRİZ?" SORUSUNA CEVAP ARANMAYA ÇALIŞILACAK

Şbt

Okulumuzun 2. Spor Salonu' nun açılışı dolayısıyla sevinçliyiz.

Öğrencilerimizin daha rahat ve daha fazla spor faaliyetleri gerçekleştirmeleri için, okulumuza ikinci spor salonunu '' TATAMİ MİNDER '' malzemesi kullanarak okulumuza kazandırdık.

Fiziksel olarak güvenli olması bizleri, farklı etkinlik çeşitleri icra edilebilmesi ise öğrencilerimizi mutlu etmiştir. Salonumuz anaokulu ve ilkokul öğrencilerimize eğitim-öğretim saatlerinde hizmet verecektir.

Bu güzel eseri okulumuza kazandıran başta çok değerli velilerimize, okul müdürümüz Sn. Güner AKSU' ya, salon yapımında emeği geçen müdür yardımcılarımız M. Yasin SEVEN  ve Selma BAYRAK 'a, kıymetli öğretmenlerimiz Rahim AYDIN ve Mecit CAN' a çok teşekkür ederiz.

Salonumuzun sağlıkla uzun yıllar kullanılması dilekleriyle.

Şbt

2023-2024 2. dönem öğretmenler kurulu toplantısını tüm öğretmen ve idarecilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. 2. dönemin hayırlı uğurlu olmasını dileriz.

Ock

OKUL AİLE BİRLİĞİ GELİR GİDER TABLOSU

Ock

Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü 2. Sınıf Emniyet Müdürü Sn. Barik ÇİÇEK ve beraberindeki emniyet mensupları okulumuzu ziyaret etmişlerdir. Ziyarette kendilerine ''MEKTUP'' gönderen öğrencilerin sınıflarını da ziyaret eden Sn. ÇİÇEK; teşekkürlerini ileterek öğrencilere ikramda bulunmuş ve sınıf içi etkinlikler ile ilgili soru-cevap yapmışlardır. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu söyleyen okul müdürümüz Sn. Güner AKSU, teşekkürlerini ileterek emniyet müdürümüz ile sohbet etmişler akabinde de değerli öğretmenimiz Navruz DEMİR'e başarılar dilemişlerdir.

Okulumuz ve öğrencilerimiz için önemli olan bu ziyaret için şükranlarımızı sunarız.

Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü  nezdinde tüm polislerimize görevlerinde başarılar ve kolaylıklar dileriz.