Ekm

Okulumuz öğretmenlerinden Tuncay BOZ ve Rahîm AYDIN tarafından "Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü" kapsamında etkinlikler  yapıldı.

Ekm

Okulumuz öğrencileri ile Müdürümüz Güner AKSU ve öğretmenimiz Mecit CAN TÜYAP fuar alanında organize edilen Karadeniz Kitap fuarına katıldılar.

Ekm

Okulumuz mevlid kandili etkinlikleri çerçevesinde Din kültürü ahlak bilgisi ders öğretmeni Ayşe uysal tarafında ikramlarda bulunuldu.

Ekm

Okulumuz mezun öğrencilerimizden  Veteriner Hekim Ayyüce Kahraman  ilkokul kariyer günleri kapsamında  misafirimiz oldu.

Eyl

Okulumuz 1-A sınıfı açık hava ders etkinliği gerçekleştirdi.

Eyl

Zirvede ben de varım projesine katıldık.

Eyl

Okulumuzu temsil eden logomuzu Türk Patent ve Marka Kurumu'na tescil ettirdik.

Eyl

Okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi tarafından okul öncesi ve 1. sınıf velilerine yönelik "Okula Uyum" semineri gerçekleştirilmiştir. Seminer içeriğinde çocukların okula uyum sürecinde yaşayabileceği problemler, bu süreçte velilerden beklentiler ve çözüm yolları konularında konuşulmuştur. Seminer sonunda velilerimize Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisinin hazırlamış olduğu veli mektupları ve Okula Uyum konulu broşürler dağıtılmıştır.

Eyl

Değerli öğretmenler, sayın velilerimiz ve sevgili öğrenciler;

Öncelikle yeni eğitim ve öğretim yılının sevgili öğrencilerimize, velilerimize, öğretmenlerimize. ve tüm eğitim çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Öğrenmek söz konusu olduğunda azim ve heyecanla ne gerekiyorsa yapan öğrencilerimize; mesleğini yaşam biçimine çevirerek her anlamda örnek olan tüm meslektaşlarıma 2022-2023 eğitim-öğretim yılının yeni döneminde üstün başarılar diliyorum.

Güner Aksu

3'de 4

"3 proje 4 ulusal kalite etiketi"

(Darısı Avrupa etiketlerine inşallah)

Projelere emek ,özveri ve iletişim  alanında üst seviyede  destek veren ,proje yürütücü öğretmenlerimizi ,kalite etiketi alan Navruz DEMİR ve Mecit CAN 'ı öğrencilerimizi, velilerimizi tebrik ediyoruz

#TwinningTürkiye

#TwinningSamsun

Haz

20.06.2022 TARİHİ İTİBARİYLE YENİ MÜDÜRÜMÜZ GÜNER AKSU OKULUMUZDAKİ GÖREVİNE BAŞLAMIŞTIR.KENDİSİNE ; OKULUMUZA  VE ÖĞRENCİLERİMİZE HAYIRLI OLMASI TEMENNİSİYLE HOŞGELDİNİZ DİİYORUZ.

Nis

Sihirli Atıklar eTwinning projesi kapsamında okulumuz öğretmenlerinden Navruz Demir Hülya Ertosun ve Hatice Şahin Nisan ayında geri dönüşüm tasarım defilesi yapmışlardır.

Nis

ULU ÖNDERİMZ ; MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN TÜM DÜNYA ÇOCUKLARINA ARMAĞAN ETTİĞİ 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI. BAŞTA ÖĞRETMENLERİMİZ OLMAK ÜZERE  , VELİLERİMİZE VE  EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ...