Ekm

SAMSUN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN BAŞLATTIĞI OKUSAM PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZLE KİTAP OKUMA SAATLERİ DUZENLEDİK.ÖĞRETMENLERİMİZ SEÇİLEN ESERLERİİ SINIFLARINDA OKUMA SAATLERİNDE ÖĞRENCİLER VE VELİLERİNDE KATILIMIYLA OKUDU.

Eyl

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞIMIZIN BU YIL BAŞLATTIĞI FİZİKSEL AKTİVİTE İÇİN SABAHLARI TÖRENDEN ÖNCE ÖĞRENCİLERİMİZLE ÖĞRETMENLER EŞLİĞİNDE SABAH SPORUMUZU YAPIYORUZ. BU SAYEDE ÖĞRENCİLERİMİZ HEM DAHA ZİNDE HEM DE DAHA ENERJİK OLARAK DERSE BAŞLIYORLAR. YİNE BAKANLIĞIMIZIN BU YIL OBEZİTEYLE MÜCADELE İÇİN BAŞLATTIĞI " OKULUMDA SAĞLIKLI BESLENİYORUM" PROGRAMI İÇİN ÖĞRENCİLERİMİZE BESLENMEYLE ALAKALI BİLGİLENDİRMELER YAPILIYOR. ÖĞRENCİLERİN OKULDA SINIF MÖĞRETMENLERİ EŞLİĞİNDE  BESLENME SAATİ YAPMALARINA ÖZEN GÖSTERİLİYOR.

Eyl

OKULUMUZDA İLKÖĞRETİM HAFTASI COŞKUYLA KUTLANDI. GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNE UYGUN YAZILAR VE ŞİİRLER OKUNDU.2. VE 4.SINIFLARIMIZ İLKÖĞRETİM HAFTASI İLE İLGİLİ GÖSTERİLERİNİ SUNDU. YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İÇİN "BAYRAK DEVİR TESLİM TÖRENİ" YAPILDI. TÜM BİRİNCİ SINIFLAR SAHNEYE ÇIKARAK MEŞALE , KONFETİ VE BALONLAR EŞLİĞİNDE ŞARKILI VE EĞLENCELİ BİR GÜN KUTLADIK.EMEKLERİNDEN DOLAYI HATİCE ŞAHİN VE OLCAY YILDIRIM ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.ÇARŞAMBA BELEDİYESİ TİYATRO EKİBİNİN DE KATILIMIYLA İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMA PROGRAMIMIZ SONA ERDİ.

Mrt

Deprem bölgesindeki kardeşlerimize bayram hediyesi bizden kapmyamız başlamıştır.

Son katılım:10 nisan 2023

Mrt

Kocatepe İlkokulu olarak okul  sınıf başkanlar kurulu toplantımızı Okul müdürümüz Güner Aksu başkanlığında Rehber Öğretmenlerimiz Derya Altun Çoğalan  ve Nurbanu Bakırcı'nın katılımıyla gerçekleştirdik. Toplantıda, sınıf başkanlarımızla birlikte 2022-2023 eğitim sürecini değerlendirdik. Sınıfların ihtiyaçlarını ve öğrencilerin beklentilerini dinledik, Yeni öğretim yılında eğitim de sınıf kurallarını ve okulda yapılan çalışmalar hakkında bilgi alış verişi yapıldı. Toplantı başarı dilekleri ve katılan teşekkür dilerek tamamlandı.

Mrt

Okulumuz geleceğe kulaç atıyorum projesine 2.ve 3. Sınıflar düzeyinde katılım sağladık.

Ock

Okulumuz 4. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla trafik eğitimi aldık.

Tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.

Kas

Cumhuriyet Bayramımızı tüm öğrenci, veli ve okul personelinimizin katılımıyla coşkulu bir şekilde kutladık.

Ekm

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Toplantımız